kontakt Om du av någon anledning behöver komma i kontakt med oss så är du välkommen att använda dig av formuläret nedan. Vi svarar mer än gärna på de frågor du kan tänkas ha om räntor. För frågor kring specifika lån- eller sparinstitut hänvisar vi dig till respektive instituts kundtjänst. Alla andra frågor besvaras av oss inom 24 timmar. Detsamma gäller frågor om eventuella samarbeten eller förfrågningar om synlighet på Alltomrantor.se.

Om oss

Vi som driver Alltomrantor.se är tre svenska entreprenörer med stort intresse inom finans. Efter att ha sonderat terrängen gällande bra informationssidor om ämnet räntor fann vi en stor lucka. Med anledning av detta bestämde vi oss en dag för att själva fylla den lucka som fanns på marknaden. Slutprodukten ser du här och vår förhoppning är att de texter som återfinns på sajten ska vara till stor användning för dig. Kanske lär du dig något nytt om räntor eller så får du helt enkelt lite hjälp på traven att hitta den lägsta låneräntan eller den bästa sparräntan. Tycker du att något saknas på sajten så får du mer än gärna inkomma med din feedback till oss. Vi arbetar ständigt med att förbättra Alltomrantor.se så att sajten ska bli så användarvänlig som möjligt.

Friskrivning

7 Out Media AB som äger och driver denna sajt är inte anslutet till någon av de banker- eller låneinstitut som listas på sajten. Således tar bolaget heller inget ansvar för att information gällande räntor hos respektive institut stämmer. Det är upp till dig som besökare att se fullständig information om räntor och villkor hos respektive institut. Räntorna hos respektive långivare kan när som helst ändras utan vår vetskap. Om du ser saker som inte stämmer på sajten så ber vi dig vänligen kontakta oss så att vi kan korrigera informationen. Även om vi inte kan garantera att all information stämmer (på grund av att institut ändrar sina villkor) så strävar vi alltid efter att leverera aktuell och relevant information.